Heilig Vormsel

De vormselwerkgroep bestaat uit 3 personen, te weten Marjan Beemster (Wognum), Mark Rood (Wognum) en Annemiek Schouten (Nibbixwoud).

Met ingang van 2018 wordt het Heilig Vormsel jaarlijks door Nibbixwoud en Wognum gezamenlijk georganiseerd.  Dat wil zeggen dat het Heilig Vormsel in een gezamenlijke viering wordt toegediend.

Aanmelden voor het Heilig Vormsel kan via: secretariaat@stcunera.nl.

Laatste nieuws Vormsel

Begin januari zijn we gestart met het vormsel project van Nibbixwoud, Wognum en Zwaagdijk samen. Dit jaar gaan 32 jongeren hun vormsel doen. Het project dat zij volgen is gedeeltelijk op de pastorie en bij gastouders thuis. Zij lezen en maken opdrachten uit een werkboek om te leren over het vormsel en de kerk. Ook gaan ze nadenken over de wereld en wat hun invloed op de wereld is. Bij de gastouders maken ze ook een collage om zich straks in de presentatieviering te kunnen voorstellen. Straks komt er nog een avond in de kerk van Nibbixwoud om het gebouw en gebruik van de kerk te leren kennen.

Zo zullen de vormelingen goed voorbereid zijn voor hun vormsel op 16 maart. Het jongerenkoor Upbeat uit Wognum komt zingen. Natuurlijk bent u van harte welkom om de viering bij te wonen.

Voor volgend jaar hebben wij versterking nodig in de werkgroep Vormsel. Die bestaat straks uit 2 mensen uit Wognum. Het liefst zouden we versterking krijgen uit Nibbixwoud, Hauwert, Midwoud of Zwaagdijk. Dan blijft de binding met de toekomstige vormelingen uit alle kernen goed verdeeld. Als u meer wilt weten of interesse heeft, kunt u contact opnemen met ons via het secretariaat van de kerk in Nibbixwoud.

secretariaat-nibbixwoud@rkemmausparochie.nl

Namens de werkgroep vormsel

Aankomende agenda

Er zijn geen actuele items gevonden.
Bekijk volledige agenda