Inschrijven of Uitschrijven als parochiaan

Wij verwelkomen graag nieuwe parochianen in onze parochie. Je kan je daartoe melden bij het secretariaat in Wognum of Nibbixwoud, dan wel met het betreffende formulier bij de Downloads op deze site.

Mocht je je willen uitschrijven of verhuizen, dan kan je van hetzelfde formulier gebruik maken. We blijven hier graag van op de hoogte om onze administratie op orde te houden. Bij voorbaat dank.

Mocht je verhuizen, dan kun je nog steeds lid blijven van onze parochie nog als voorkeursparochie. Graag ontvangen we wel graag een berichtje van elke verhuizing. Wil je je uitschrijven, dan kan dit op de wijze als bij aanmelden.

Aankomende agenda

aanleveren copij voor parochieblad 'de Verbinding'

uitkomen parochieblad 'de Verbinding'

aanleveren copij voor parochieblad 'de Verbinding'

Bekijk volledige agenda

EMMAUS SAMEN, samen werken aan onze parochie.

Neem contact op als je wilt helpen via: secretariaat-nibbixwoud@rkemmausparochie.nl