Verzoening en Vergeving

Ook een gedoopte kan blijven aanlopen tegen fouten en tekorten. Het kwaad kan hem of haar  toch in zijn greep krijgen. Veelal voelen mensen zich dan belast en zijn niet altijd in staat aangedane schade direct met de betrokkenen te herstellen.

Het sacrament van Boete en Verzoening / Vergeving biedt ruimte voor een nieuw begin. Dit in de vorm van een biecht-gesprek met de priester. De ervaring leert dat het je goed kan doen je eens helemaal uit te spreken. Het besef van een barmhartige God kan dan helend werken.

In algemene zin is het goed je van tijd tot tijd te bezinnen op wat je bezielt en bezig houdt. Boetevieringen rond Kerstmis en Pasen bieden daartoe een goede gelegenheid.

Aankomende agenda

aanleveren copij voor parochieblad 'de Verbinding'

uitkomen parochieblad 'de Verbinding'

aanleveren copij voor parochieblad 'de Verbinding'

Bekijk volledige agenda

EMMAUS SAMEN, samen werken aan onze parochie.

Neem contact op als je wilt helpen via: secretariaat-nibbixwoud@rkemmausparochie.nl