Websitebeheer

Redactie (websitebeheerders):

Inge Ursem (Wognum), <vacature> (Nibbixwoud), <vacature> (Zwaagdijk-West), Peter van Diepen (algeheel).

Richtlijnen:

Niet te lange berichten; maximaal een tekst die past op ongeveer 1 pagina in het scherm. Langere teksten eventueel als document.

1. Opmaak: niet importeren opmaak; eventueel clear format toepassen en editten met knoppen voor content beheer.
  2. Hoofdstructuur handhaven. Aapassingen voor locatiepagina alleen aan te passen na afstemming. Onder bestaande labels kunnen subpagina's worden toegevoegd voor zover die daar binnen passen.
  3. Geen intenties en in memoria - die worden opgenomen in het parochiebulletin.
  4. In agenda alleen hoofdgebeurtenissen; roosterspecifieke zaken in tab voor vieringen komende periode; vergaderdata voor specifieke groep op pagina voor de betreffende groep.
  5. Geen al te tijdelijke, persoonlijk getinte info. Is natuurlijk subjectief, maar altijd ter nadere beoordeling van de redactie.

Aankomende agenda

aanleveren copij voor parochieblad 'de Verbinding'

uitkomen parochieblad 'de Verbinding'

aanleveren copij voor parochieblad 'de Verbinding'

Bekijk volledige agenda

EMMAUS SAMEN, samen werken aan onze parochie.

Neem contact op als je wilt helpen via: secretariaat-nibbixwoud@rkemmausparochie.nl