Normal logo

Sinds 1 september 2015 vormen de gemeenschappen van de H. Jacobus de Meerdere uit Zwaagdijk‐West, de St. Cunera uit Nibbixwoud en de H. Hieronymus uit Wognum de R.K. Parochie Emmaus. De parochie omvat naast Zwaagdijk West, Nibbixwoud en Wognum ook Benningbroek, Hauwert, Midwoud en Oostwoud. De parochie telt totaal ca. 5000 parochianen.

De parochie ontleent de naam aan het Emmaus-verhaal, dat de kern van ons geloof omvat, het paasmysterie, en vertelt van het samen op weg zijn, waarbij de Schrift geopend en het Brood gebroken wordt.

De 3 (kerk)locaties hebben een gezamenlijk Parochie Bestuur. Elke locatie heeft een Locatie Raad die de dagelijkse gang van zaken en uitvoering van activiteiten coördineert. Zij vormen het primaire aanspreekpunt voor de parochianen.

Aankomende agenda

aanleveren copij voor parochieblad 'de Verbinding'

uitkomen parochieblad 'de Verbinding'

aanleveren copij voor parochieblad 'de Verbinding'

Bekijk volledige agenda

EMMAUS SAMEN, samen werken aan onze parochie.

Neem contact op als je wilt helpen via: secretariaat-nibbixwoud@rkemmausparochie.nl