Vera Knol na 70 jaar terug bij sint Cunera

Normal dsc00541
Door Kees Nederhoff 30 oktober, 2018

Vera begon 70 jaar terug haar carrière als pastoors meid in haar dorp Nibbixwoud en heeft haar carrière afgesloten in Hilversum waar ze nu in een appartement in het voormalig parochiehuis woont. Vera die haar 90ste verjaardag zaterdag 27 oktober vierde met haar familie in de Dres in Nibbixwoud kreeg een grote verrassing van haar oom- en tante-zeggers.

Onder leiding van Vera Wals-Knol werd er een heerlijke brunch geregeld in het parochiehuis van de sint Cunera waar zij was begonnen. Vera die bij haar zus Nel in Medemblik logeerde werd door Nel meegenomen naar Nibbixwoud. Voor Vera was alles nog een grote verrassing totdat ze bij de Cunera kerk aankwam en daar al wat familieleden zag. De emoties werden haar op dat moment iets teveel. Haar woorden gaven aan dat dit een bijzonder moment voor haar zal zijn.

De kerk, parochiehuis waar het allemaal begon en daar met familie van een brunch mogen genieten. Ze genoot met volle teugen. Ook de parochie vond dit een hele bijzondere gebeurtenis waar ook zij iets aan bij wilden dragen naast het al beschikbaar stellen van het parochiehuis. Pastoor Deen kwam namens de parochie Vera een mooie bos bloemen brengen en sprak haar toe. De bewondering voor personen zoals Vera liet hij duidelijk horen.

Daarna werd er nog een rondleiding gedaan door Pastoor Deen en dhr. Nederhoff. Elk plekje gaf weer een nieuwe herinnering aan tante Vera waar ze met weer een leuk verhaal kwam. Geen deur werd overgeslagen en voor Vera was dit het begin van een feestelijk weekend waar ze de mooie leeftijd van 90 gaat vieren. Bedankt voor de medewerking parochie Sint Cunera. ( Vera hoort dit liever )

Aankomende agenda

aanleveren copij voor parochieblad 'de Verbinding'

uitkomen parochieblad 'de Verbinding'

aanleveren copij voor parochieblad 'de Verbinding'

Bekijk volledige agenda

EMMAUS SAMEN, samen werken aan onze parochie.

Neem contact op als je wilt helpen via: secretariaat-nibbixwoud@rkemmausparochie.nl